Köksluckor2018-10-08T09:09:58+00:00

Köksluckor hos KullaKök

När du ska införskaffa eller byta köksluckor, är det viktigt att ha ett brett urval och många olika material att välja mellan. På KullaKök erbjuder vi köksluckor av yttersta kvalitet och hållbarhet som ger ditt hem en klockren stil och en hemtrevlig känsla. Vi vill att våra köksluckor ska kunna passa in i alla sorters kök och tilltala alla typer av familjer, oavsett om du enbart har tänkt att byta ut befintliga luckor eller helt enkelt satsa på en ny stomme. Dina köksidéer blir verklighet hos KullaKök och behöver du ytterligare hjälp på traven, ska du kika in i vårt sortiment av köksluckor och låta dig sporras av det axplock av modeller som står till förfogande.
Ett kök med fina köksluckor

Låt dig inspireras av olika material och design

Materialet i köksluckorna är ek, björk, al, laminat med flera och du kan få dem i olika färger och behandlingar, såsom high gloss/högblanka, fanerade, klassiska och målade i allehanda färger. Föredrar du massiva luckor på traditionellt vis, så finns dessa i flera olika varianter. Välj mellan olika ramar för att låta dem passa in i ditt kök och få dem att gå hand i hand med din personliga smak. Våra luckor har namngivits med tillägnad tanke till svenska kända orter, såsom Sandhamn, Mölle och Smögen, vilket bidrar till en känsla av det typiska svenska köket där matlagning och det vardagliga livet blir till en enhet – med alla fördelar det innebär.

Designen på våra köksluckor kan beställas från den enklaste och mest stilrena, till en aning mer avancerad som gör att dina köksluckor sticker ut från mängden. Den gemensamma nämnaren för alla våra köksluckor är dock att de tillverkas med största omsorg och lyhördhet inför kundens önskemål. Syftet är att ditt kök ska få en perfekt kombination mellan lättskötthet och genuin stil och att dina köksluckor ska smälta in med resten av köksinredningen. Vi hanterar köksluckor i orterna Ängelholm, Helsingborg, Halmstad, Skövde & Växjö mm.

Färger

High gloss

High gloss högblanka luckor. Går ej att kombinera med spårfräsning.

Massiva luckor

Massiva luckor är precis som det låter, 3-skiktslimmade träluckor. Massiva ramluckor görs traditionellt med en massiv ram och fanerad spegel. Träsortimentet är därför en prisklass modell högre.